K rozvoji využíváme dotační programy UE flag

DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ : Dne 30. a 31. 5. 2024 se uskuteční Den otevřených dveří. Neváhejte se připojit k přátelskému setkání, sdílení zážitků a pracovních zkušeností přímo v našich výrobních prostorách. ...Číst celé

Fotovoltaika pro firmy : Plánujete výstavbu solární elektrárny? Flídr energo s.r.o. nově nabízí výrobu ocelových konstrukcí a montáž fotovoltaických panelů. ...Číst celé

Skrýt

Nákup technologií pro inovace ve společnosti Flídr metal s.r.o.

23.4.2024

PROJEKT Nákup technologií pro inovace ve společnosti Flídr metal s.r.o. je spolufinancován Evropskou unií. ...Číst celé

announcement DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ

22.4.2024

Dne 30. a 31. 5. 2024 se uskuteční Den otevřených dveří. Neváhejte se připojit k přátelskému setkání, sdílení zážitků a pracovních zkušeností přímo v našich výrobních prostorách.

FVE

18.4.2024

Snaha diverzifikovat zdroje energií v naší společnosti se nám zatím daří velice dobře.
V dubnu jsme vyrobili více než 31 MWh. Denně si vyrobíme cca 50% naší průměrné denní spotřeby.

Historie Flídr group

TRADICE OD ROKU 1993

Společnost FLÍDR s.r.o. s byla založena 9.12.1993 a do portfolia podnikatelské činnosti patřilo především kovoobrábění a zámečnická výroba. V době svého vzniku společnost zaměstnávala celkem 5 zaměstnanců. V současné době patří do skupiny firem Flídr group 5 společností s celkovým počtem zaměstnanců blížícím se číslu 300 a širokým portfoliem produktů a služeb.

Pokračovat ve čtení
Flídr group
Flídr metal s.r.o. - ilustrační foto

K 1.8.2020 byla společnost FLÍDR s.r.o. přejmenována na Flídr metal s.r.o. v rámci plánovaného, rozsáhlého rebrandu. Do širokého výrobního portfolia a portfolia poskytovaných služeb patří mimo jiné výroba dílů pro automobilový průmysl, kovovýroba a obrábění, povrchové úpravy metodou omílání a prodej průmyslových hadic a výrobků pro zemědělství, distribuce doplňků hasičské techniky. Flídr metal s.r.o. je největším českým výrobcem nářadí pro požární sport - FLÍDR Firesport.

Pokračovat ve čtení
Flídr metal
Flídr energo s.r.o. - ilustrační foto

Flídr energo s.r.o. je součástí skupiny společností Flídr group od roku 2010. Zabývá se návrhem a realizací kombinovaných energetických řešení. Díky zkušenosti s provozem vlastního energetického centra pro výrobu elektrické energie, tepla a chladu prostřednictvím spalování plynu dokáže nabídnout optimalizované řešení pro vytápění, klimatizování, nebo napájení Vašich výrobních prostor elektrickou energií.

Pokračovat ve čtení
Flídr energo
Flídr medical s.r.o. - ilustrační foto

Flídr medical s.r.o. působí jako výrobce a dodavatel zdravotnických prostředků a technologií od roku 2014. Projektuje a instaluje vybavení pro nemocniční lůžkové pokoje a operační sály. Mezi hlavní produkty Flídr medical s.r.o. patří terminální jednotky, nástěnné rampy, stropní mosty a ramena, osvětlení operačních sálů, zdroje a rozvody medicinálních plynů. Společnost dále poskytuje kompletní servis a revizi stávajících instalací.

Pokračovat ve čtení
Flídr medical
Flídr agro s.r.o. - ilustrační foto

Farma Flídr agro byla založena 6.3.2018 a navázala na dlouholetou historii a tradici chovatelů masného chovu plemene Charolais. Specializuje se především na chov a prodej mladého masného skotu do zástavu. Vzhledem ke svojí poloze v oblasti s chladnějším počasím a dostatečnými srážkami, farma také každoročně odprodává přebytky sena a senáže.

Pokračovat ve čtení
Flídr agro